Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδεχόμενο αυτονόμησης για την Alfa Romeo

Ενδεχόμενο αυτονόμησης για την Alfa Romeo

Ο επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne αναμένεται να ανακοινώσει την αυτονόμηση της Alfa Romeo ως ξεχωριστής εταιρείας, όπως είναι η Ferrari και η Maserati.

Την αυτονόμηση της ιταλικής φίρμας ως ξεχωριστής εταιρείας, φέρεται να σχεδιάζει ο επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne στο πλαίσιο του στόχου να ενισχύσει την Alfa Romeo, αναβιώνοντας την πρώτη της αίγλη.

Αν το σενάριο επαληθευτεί η Alfa Romeo θα πάψει να υπάγεται στην Fiat Group Automobiles SpA αποκτώντας ένα καθεστώς όπως η Maserati και η Ferrari που θεωρούνται ξεχωριστές εταιρείες -πάντα υπό τη σκέπη του ομίλου Fiat-Chrysler- και δημοσιοποιούν τα οικονομικά τους αποτελέσματα ξεχωριστά.

Υπενθυμίζεται ότι η Fiat Group Automobiles SpA στην παρούσα μορφή της, μαζί με την Alfa Romeo, περιλαμβάνει επίσης τις φίρμες Fiat, Lancia, Abarth και Fiat Professional.

Η τελική απόφαση αυτονόμησης της Alfa Romeo αναμένεται να ανακοινωθεί στις 6 Μαΐου 2014 οπότε και ο Sergio Marchionne θα παρουσιάσει τη νέα στρατηγική του ομίλου Fiat-Chrysler.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή στο εταιρικό καθεστώς της Alfa Romeo θα σημάνει και άλλες, ουσιαστικότερες -για τα μοντέλα της- διαφοροποιήσεις, όπως κινητήρες με προέλευση την Ferrari τόσο για το νέο πισωκίνητο sedan της αλλά και για τα νέα SUV και crossover που ετοιμάζουν στην φίρμα.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024