Έμεινε στην κατηγορία ο Άρης, υποβιβάστηκε η Παναχαϊκή
Ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Α1 Ανδρών, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Μίκρα με 3-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Στην κατηγορία συνεχίζουν και οι «πράσινοι», ενώ στην Α2 υποβιβάστηκαν Παναχαϊκή και Νίκη Αιγινίου.
Ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Α1 Ανδρών, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Μίκρα με 3-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.
Στην κατηγορία συνεχίζουν και οι «πράσινοι», ενώ στην Α2 υποβιβάστηκαν Παναχαϊκή και Νίκη Αιγινίου.
*Οι πόντοι του Άρη προήλθαν από 5 άσσους, 44 επιθέσεις, 18 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού προήλθαν από 8 άσσους, 41 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων
Παναχαϊκή – Νίκη Αιγινίου 3-1 Νίκη χωρίς αντίκρισμα σημείωσε η Παναχαϊκή στην Πάτρα επί της Νίκης Αιγινίου, της οποίας επιβλήθηκε 3-1 αλλά η νέα περίοδος θα τη βρει στην Α2 Εθνική, μετά την επικράτηση του Άρη επί του Παναθηναϊκού.
Τα σετ: 25-19, 21-25, 25-23, 25-22
Στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής στα πλέι άουτ της Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του