Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική

Η ΑΕΚ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική

Την άνοδό της στη Β' εθνική (Football League) εξασφάλισε και μαθηματικά την Κυριακή η ΑΕΚ, μπροστά σε 8.000 χιλιάδες οπαδούς της. Η Ένωση επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς στη Ριζούπολη με τα τέρματα των Τζανετόπουλου (17') και Ντακόλ (36'), αφήνει πίσω της τον... εφιάλτη της Γ' Εθνικής και βάζει πλώρη για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια από την μεθεπόμενη σεζόν.

Την άνοδό της στη Β’ εθνική (Football League) εξασφάλισε και μαθηματικά την Κυριακή η ΑΕΚ, μπροστά σε 8.000 χιλιάδες οπαδούς της.

Η Ένωση επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς στη Ριζούπολη με τα τέρματα των Τζανετόπουλου (17′) και Ντακόλ (36′), αφήνει πίσω της τον… εφιάλτη της Γ’ Εθνικής και βάζει πλώρη για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια από την μεθεπόμενη σεζόν.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αλλά η μπάλα μετά το χτύπημα πέναλτι του Ντακόλ βρήκε δοκάρι.

Στην κατακίτρινη Ριζούπολη η «Ένωση» έδωσε ένα αίσιο τέλος στον εφιάλτη της Γ’ εθνικής και συνεχίζει την προσπάθειά της για επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια».

Πλέον οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με την «Ένωση» να σκέφτεται πια την επόμενη σεζόν που θα την βρει στην Football League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κηφισιά: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (76′ Χίσο), Αλιμπάς, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος.

ΑΕΚ: Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (64′ Μούργκα), Γεωργέας, Κορδέρο, Ρόβας (80′ Αργυρίου), Ντακόλ, Ανάκογλου (76′ Ράμα), Πλατέλλας, Γροντής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024