Αποθεώνουν Μπεργκ UEFA και Σουηδικός Τύπος
Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε χατ-τρικ στην νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ και έδωσε το Κύπελλο Ελλάδος στον Παναθηναϊκό, γεγονός που που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διεθνή Τύπο. Αρχικά η UEFA, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αποθέωσε τον Σουηδό επιθετικό για την εμφάνιση του, ενώ στάθηκε και στην καριέρα του που φαίνεται να έχει αναγεννηθεί.
Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε χατ-τρικ στην νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ και έδωσε το Κύπελλο Ελλάδος στον Παναθηναϊκό, γεγονός που που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διεθνή Τύπο. Αρχικά η UEFA, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αποθέωσε τον Σουηδό επιθετικό για την εμφάνιση του, ενώ στάθηκε και στην καριέρα του που φαίνεται να έχει αναγεννηθεί.
«Ο Μπεργκ οδήγησε την ομάδα του στον θρίαμβο με θαυμάσιο χατ τρικ απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδωσε το 18ο κύπελλο στην ομάδα του», αναφέρει χαρακτηριστικά το «uefa.com».
Όσον αφορά τους συμπατριώτες του, τον χρίζουν ήρωα του τελικού και στέκονται, επίσης, στην καριέρα του που έχει πια ανοδική πορεία.
«Χατ-τρικ από τον Μάρκους Μπεργκ. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ήταν ο μεγάλος ήρωας του παιχνιδιού κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του», λέει η «webbsporten.se».
Ενώ η «aftonbladet.se» αναφέρει: Η καριέρα του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο τοπ σκόρερ όμως Μπεργκ έχει επιστρέψει».
Τέλος η «Expressen» τον χαρακτηρίζει βασιλιά της Αθήνας: «Ο Μάρκους Μπεργκ είναι από χθες βράδυ, ο βασιλιάς της Αθήνας. Ήταν καθοριστικός πετυχαίνοντας χατ-τρικ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442