Χαμός για ένα κουτί… σοκολατάκια με παραλήπτη τον Τζαβέλλα
«Πανικός» ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ένα δέμα αγνώστου προελεύσεως έφτασε με παραλήπτη τον Γιώργο Τζαβέλλα. Όπως είναι φυσικό μετά την υπόθεση εμπρησμού στο μαγαζί του διεθνούς μπακ υπήρχε φόβος για το περιεχόμενο του κουτιού. Τελικά το κουτί ήταν... αθώο καθώς περιείχε μόνο σοκολατάκια.
«Πανικός» ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ένα δέμα αγνώστου προελεύσεως έφτασε με παραλήπτη τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Όπως είναι φυσικό μετά την υπόθεση εμπρησμού στο μαγαζί του διεθνούς μπακ υπήρχε φόβος για το περιεχόμενο του κουτιού. Τελικά το κουτί ήταν… αθώο καθώς περιείχε μόνο σοκολατάκια.
Το μεσημέρι της Παρασκευής λοιπόν ένας οδηγός ταξί έφτασε στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή του ΠΑΟΚ, εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, και άφησε ένα δέμα το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του, είχε δοθεί από μια κυρία με αποδέκτη τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Τελικά η αναστάτωση ήταν άδικη καθώς αποδείχτηκε πως το δέμα περιείχε ένα κουτί σοκολατάκια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)



