Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Νίκου Ευαγγελάτου με τον Σκάι
Τίτλοι τέλους έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεργασία του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Οι σχέσεις του δημοσιογράφου με τον σταθμό δεν ήταν καλές το τελευταίο διάστημα.
Τίτλοι τέλους έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεργασία του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
Το κλίμα στις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν βαρύ το τελευταίο διάστημα και την Πέμπτη, σύμφωνα με κύκλους του καναλιού, οριστικοποιήθηκε το «διαζύγιο».
Ο παρουσιαστής φέρεται να είπε «όχι» στην πρόταση που περιόριζε την διάρκεια της εκπομπής σε μία ώρα, από δύο που ήταν ως τώρα, ώστε στο διάστημα 19:00- 20:00 να μεταδίδεται εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας λόγω εκλογών.
Η εκπομπή του θα αντικατασταθεί από νέα ενημερωτική εκπομπή η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από την επόμενη Δευτέρα.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση ή συζητά μια νέα συνεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Η ψευδαίσθηση της ελεύθερης αγοράς και το ξεπούλημα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
- Περικλής Οικονόμου: Η μάχη της Κύπρου χάθηκε ανεπιστρεπτί κατά τη διάρκεια του «Αττίλα I»

