Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

HELEXPO : Θα φιλοξενήσει σεμινάριο της CEFA

Τη Θεσσαλονίκη και το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο επέλεξε για τη διοργάνωση του ετήσιου σεμιναρίου της η Ένωση Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (CEFA-Central European Fair Alliance). Σαράντα εκπρόσωποι εκθεσιακών φορέων από την Τσεχία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Σλοβενία, την Αυστρία, τα Σκόπια, τη Σλοβακία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα θα […]

Τη Θεσσαλονίκη και το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο επέλεξε για τη διοργάνωση του ετήσιου σεμιναρίου της η Ένωση Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (CEFA-Central European Fair Alliance).

Σαράντα εκπρόσωποι εκθεσιακών φορέων από την Τσεχία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Σλοβενία, την Αυστρία, τα Σκόπια, τη Σλοβακία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα θα βρεθούν από τις 28 έως τις 30 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο σεμινάριο νέων επαγγελματιών της CEFA, με θέμα «Η πορεία των B2B συναντήσεων στον εκθεσιακό κλάδο μέχρι το 2020-Πώς θα αυξήσουμε την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας».

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν και στελέχη της ΔΕΘ-Helexpo, παρουσιάζοντας καλές πρακτικές και case studies από την πολυετή εμπειρία του εθνικού εκθεσιακού φορέα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα αναλυθεί η επίπτωση των B2B επιχειρηματικών συναντήσεων του εκθεσιακού και συνεδριακού κλάδου στις τοπικές κοινωνίες και την τοπική οικονομία και θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις λογισμικού σε θέματα B2B συναντήσεων και εξυπηρέτησης εκθετών και επισκεπτών.

Παράλληλα θα εξετασθούν προτεινόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους συμμετέχοντες σε εκθέσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους οι παράλληλες εκδηλώσεις των εκθέσεων μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της συμμετοχής εκθετών και επισκεπτών στις εκθεσιακές διοργανώσεις.

Η CEFA, στην οποία η ΔΕΘ-Helexpo είναι μέλος από το 2013, είναι ένα σημαντικό δίκτυο οργανωτών εκθέσεων στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό να αναδείξει την περιοχή σε ισχυρή πύλη εκθέσεων διεθνούς εμβέλειας, που θα υπερβαίνει τα φυσικά σύνορα των 25 μελών της.

Η αποστολή της CEFA είναι να βοηθά τα μέλη της να προσφέρουν στις επιχειρήσεις υψηλής ποιότητας διεξόδους στις αναπτυσσόμενες αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι εκθεσιακοί οργανισμοί της περιοχής που συμμετέχουν στην CEFA συνεργάζονται στα πεδία του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων, της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και της συμμετοχής σε κοινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024