Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με βελτιωμένο καιρό γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη τη χώρα

Με βελτιωμένο καιρό γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη τη χώρα

Την Ανάσταση του Θεανθρώπου γιορτάζουν οι χριστιανοί στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατομμύρια πιστών έσπευσαν στις εκκλησίες για το «δεύτε λάβετε Φως» και το Χριστός Ανέστη με την αναβίωση εθίμων σε όλη την Επικράτεια. Ακολουθεί το ψήσιμο του οβελία με βελτιωμένο τον καιρό σε όλη τη χώρα.

Την Ανάσταση του Θεανθρώπου γιορτάζουν οι χριστιανοί στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατομμύρια πιστών έσπευσαν στις εκκλησίες για το «δεύτε λάβετε Φως» και το Χριστός Ανέστη με την αναβίωση εθίμων σε όλη την Επικράτεια.

Ακολουθεί το ψήσιμο του οβελία με βελτιωμένο τον καιρό σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση της ΕΜΥ, την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, με την εικόνα να βελτιώνεται για σημαντικό μέρος της χώρας.

Στα Ιωάννινα γιορτάζει το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ιδιωτικά, χωρίς να ακολουθήσει επίσημο πρόγραμμα.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πύλο, ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία στο Ναύπλιο.

Στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο ίδιος παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στην Πυλαία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται οικογενειακώς την Κρήτη.

Στην Ικαρία θα γιορτάσει το Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στη Λειβαδιά, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, παρέμεινε στην Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024