Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Χάμιλτον στην «pole position» του Γκραν Πρι της Κίνας
Την τρίτη «pole position», μετά από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα της F1 κατέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο GP της Κίνας, το οποίο γίνεται την Κυριακή του Πάσχα.
Την τρίτη «pole position», μετά από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα της F1 κατέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο GP της Κίνας.
Ο βρετανός πιλότος της Μερσέντες είχε τον καλύτερο χρόνο (1:53.860) και αποδείχθηκε ταχύτερος από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull), ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα του, στην πρώτη σειρά, ενώ τρίτος θα είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull).
O πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος, Νίκο Ρόσμπεργκ, θα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μετά από λάθη του στον τελευταίο γύρο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!