Ραντεβού Κλάους με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «πέταλο» του ΟΑΚΑ
Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που με δύο δικά του γκολ στη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε δευτερόλεπτα πριν λήξει η επεισοδιακή ρεβάνς της Τούμπας, του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο του τελικό. Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου», δηλώνει ότι παρά τη στεναχώρια του, θα παρακολουθήσει τον τελικό και μάλιστα ως οπαδός… από το πέταλο!
Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που με δύο δικά του γκολ στη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε δευτερόλεπτα πριν λήξει η επεισοδιακή ρεβάνς της Τούμπας, του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο του τελικό. Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου», δηλώνει ότι παρά τη στεναχώρια του, θα παρακολουθήσει τον τελικό και μάλιστα ως οπαδός… από το πέταλο!
Μάλιστα, ο Κλάους, μεταξύ άλλων τόνισε ότι την πρόκριση του ΠΑΟΚ την χάρηκε όλη η Ελλάδα, αλλά και ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα:
«Δεν έγινε κάτι φοβερό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και παίζουν σε αυτό άντρες. Φανήκαμε πιο πολύ άντρες, το θέλαμε αυτό και γι’ αυτό ίσως φάνηκε αυτή η εικόνα», τόνισε ο φορ του ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην Εθνική:
«Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, απέξω θα έχουμε τη σχέση που είχαμε και πριν».
Για τη σημασία της πρόκρισης στον τελικό είπε: «Πιστεύω πως με αυτή την πρόκριση δεν χάρηκε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά όλη η Ελλάδα. Μακάρι στον τελικό να πάνε όλα καλά και να έρθει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.
Για το αν θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες μαζί με τους φανατικούς της ομάδας. «Σίγουρα θα είμαι στο πέταλο», τόνισε και συμπλήρωσε: «Είμαι στενοχωρημένος πολύ, γιατί είναι ο πρώτος τελικός, αλλά θα τον χάσω. Μακάρι στη συνέχεια να έχουμε κι άλλους τελικούς και να μπορώ να είμαι στο γήπεδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442