Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών κοντά στη Ναύπακτο
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Ναύπακτο λίγο μετά τις 8.05 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,1 βαθμών, ενώ το επίκεντρο της δόνησης ήταν δύο χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ναυπάκτου. Εκτός από την Ναύπακτο, ο σεισμός έγινε αισθητός σε Πάτρα, Αίγιο, Γαλαξίδι και άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Φωκίδας.
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Ναύπακτο λίγο μετά τις 8.05 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,1 βαθμών, ενώ το επίκεντρο της δόνησης ήταν δύο χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ναυπάκτου.
Εκτός από την Ναύπακτο, η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα, το Αίγιο, το Γαλαξίδι και άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Φωκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά

