Eurobank: Από τις 25 έως τις 29 Απριλίου η δημόσια προσφορά στην Ελλάδα
Τη διαδικασία της δημόσιας προσφοράς για το επενδυτκό κοινό στην Ελλάδα περιγράφει με ανακοίνωση της η Eurobank καλώντας τους επενδυτές να συμμετάσχουν μεταξύ 25 και 29 Απριλίου. Σχετικά με την τιμή διάθεσης, η τιμή ανά μετοχή θα αποφασιστεί από το ΔΣ της τράπεζας και θα ανακοινωθεί το αργότερο έως την Πέμπτη 24 Απριλίου, και δεν θα είναι κατώτερη των 0,30 ευρώ που είναι η αξία των υφιστάμενων κοινών μετοχών της τράπεζας.
Τη διαδικασία της δημόσιας προσφοράς για το επενδυτκό κοινό στην Ελλάδα περιγράφει με ανακοίνωση της η Eurobank καλώντας τους επενδυτές να συμμετάσχουν μεταξύ 25 και 29 Απριλίου.
Σχετικά με την τιμή διάθεσης, η τιμή ανά μετοχή θα αποφασιστεί από το ΔΣ της τράπεζας και θα ανακοινωθεί το αργότερο έως την Πέμπτη 24 Απριλίου.
Η τιμή διάθεσης δεν θα είναι κατώτερη των 0,30 ευρώ που είναι η αξία των υφιστάμενων κοινών μετοχών της τράπεζας και την ελάχιστη τιμή που όρισε το ΤΧΣ, σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 5 του Ν. 3864/2010.
Για τον προσδιορισμό της τελικής τιμής διάθεσης, η οποία θα είναι κοινή για τους συμμετέχοντες τόσο στη Δημόσια Προσφορά όσο και στη Διεθνή Προσφορά, θα ακολουθηθούν διακριτές διαδικασίες βιβλίου προσφορών, η μεν στην Ελλάδα υπό το συντονισμό του Κυρίου Αναδόχου της Δημόσιας Προσφοράς (Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ), η δε Διεθνή Προσφορά υπό το συντονισμό των Συντονιστών της Διεθνούς Προσφοράς.
- Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο της Eurobank
- Στόχος της Eurobank να προσελκύσει υψηλής ποιότητας ιδιωτικά κεφάλαια
- Fairfax kai York Capital μεταξύ των βασικών επενδυτών για την ΑΜΚ της Eurobank
- ΤΧΣ: Έγκριση της προσφοράς 1,3 δισ. ευρώ ομάδας θεσμικών για Eurobank
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442