Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με 25.000 κροτίδες στην κατοχή τους
Για κατοχή μεγάλης ποσότητας κροτίδων συνελήφθησαν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερα άτομα. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 25.000 κροτίδες, τις οποίες κατείχαν οι συλληφθέντες, με σκοπό την πώλησή τους, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ.
Για κατοχή μεγάλης ποσότητας κροτίδων συνελήφθησαν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερα άτομα.
Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ελέγχων για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 25.000 κροτίδες, τις οποίες κατείχαν οι συλληφθέντες, με σκοπό την πώλησή τους, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι
- Γιατί το Landman είναι κάτι περισσότερο από πετρελαϊκή προπαγάνδα του «drill, baby, drill»


