Πτώση κερδών 34% για την Credit Suisse στο α’ τρίμηνο 2014
Η ελβετική τράπεζα Credit Suisse ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, πως τα καθαρά κέρδη πρώτου τρίμηνου 2014 σημείωσαν πτώση 34%. Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της Credit Suisse για το πρώτο τρίμηνο ανήλθαν στα 859 εκατ. ελβετικά φράγκα (975 εκατ. δολάρια).
Η ελβετική τράπεζα Credit Suisse ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, πως τα καθαρά κέρδη πρώτου τρίμηνου 2014 σημείωσαν πτώση 34%. Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της Credit Suisse για το πρώτο τρίμηνο ανήλθαν στα 859 εκατ. ελβετικά φράγκα (975 εκατ. δολάρια).
Η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας με βάση την κεφαλαιοποίηση, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην επίλυση των φορολογικών θεμάτων που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ και ότι πρόθεσή της παραμένει η επιστροφή μετρητών στους μετόχους πάνω από τα επίπεδα του 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442