Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Frigoglass: Συνεργασία με την Coca-Cola για το World Cup

Μια σειρά από συλλεκτικά μπουκάλια, κομμάτι της καμπάνιας της Coca-Cola για το World Cup, παρουσίασε η εταιρεία. Για το σχεδιασμό και την παραγωγή του «ποδοσφαιρικού μπουκαλιού» (soccer bottle) συνεργάστηκαν στενά η Frigoglass με το γραφείο της Coca-Cola στο Ντουμπάι και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατο χρόνο. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το «ποδοσφαιρικό μπουκάλι» θα […]

Μια σειρά από συλλεκτικά μπουκάλια, κομμάτι της καμπάνιας της Coca-Cola για το World Cup, παρουσίασε η εταιρεία. Για το σχεδιασμό και την παραγωγή του «ποδοσφαιρικού μπουκαλιού» (soccer bottle) συνεργάστηκαν στενά η Frigoglass με το γραφείο της Coca-Cola στο Ντουμπάι και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατο χρόνο.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το «ποδοσφαιρικό μπουκάλι» θα διανεμηθεί από την Coca-Cola στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Ιράκ και την Ιορδανία.

Ο κ. Darren Bennett-Voci, Commercial Director της Frigoglass στον Κλάδο Υαλουργίας, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο προσφέροντας στους καταναλωτές μια καινοτόμο παραλλαγή του διάσημου Contour μπουκαλιού της Coca-Cola με ‘δόση’ ποδοσφαίρου.».

Ο κ. Nicola Ayyash, Packaging and Sales & Marketing Equipment Manager για την Coca-Cola δήλωσε: «Ως συνεργάτης της FIFA, η Coca-Cola, ένα εμπορικό σήμα για όλους με κύριο χαρακτηριστικό τη χαρά, ήταν πάντα οπαδός του ποδοσφαίρου, τόσο διεθνώς, όσο και στις χώρες του GCC. Αυτή η νέα συσκευασία καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν και να γιορτάσουν με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου παγκοσμίως την εμπειρία του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Βραζιλία αυτό το καλοκαίρι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024