Σε μια νέα συνεργασία  προχώρησε η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS  με τη εταιρεία Zoottle, προσφέροντας στους επισκέπτες των καταστημάτων της  εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο internet, μέσω Facebook.

Σε μια νέα συνεργασία  προχώρησε η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS  με τη εταιρεία Zoottle, προσφέροντας στους επισκέπτες των καταστημάτων της  εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο internet, μέσω Facebook.

Η διαδικασία είναι απλή:  Οι επισκέπτες των  πέντε καταστημάτων της ΙΚΕΑ στα οποία έχει ήδη εγκατασταθεί το σύστημα της Zoottle, καλούνται  να συνδεθούν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και να κάνουν Like στη σελίδα Facebook της IKEA. Με τον τρόπο αυτό αποκτούν άμεση πρόσβαση στο internet.

Αντίστοιχα καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία αναμένεται σύντομα να προχωρήσουν στην εγκατάσταση της υπηρεσίας Zoottle.

Σε επιχειρήσεις που έχουν εγκαταστήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των χρηστών  στο internet  μέσω Facebook, Twitter, κάνοντας  login με το email τους ή και μέσω password.

O Νάσος Αναλογίδης, συνιδρυτής της Zoottle και υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας, αναφερόμενος στη συνεργασία με την ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην αρτιότερη επικοινωνία και αλληλεπίδραση των καταστημάτων ΙΚΕΑ με τους πελάτες τους».

Στόχος της υπηρεσίας είναι η διευκόλυνση του επισκέπτη μιας επιχείρησης που έχει εγκαταστήσει το Zoottle για εύκολη πρόσβαση στο Wi-Fi και η μετατροπή των επισκεπτών – εν δυνάμει πελατών της επιχείρησης σε  «fans» μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Επομένως, το Zoottle επιδιώκει ουσιαστικά  να γίνει ένα «εργαλείο» διαφήμισης των επιχειρήσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα  παρέχει μια σειρά από στατιστικά, δημογραφικά και ποιοτικά στοιχεία στην επιχείρηση σχετικά με τους συνδεδεμένους χρήστες ενώ οι τελευταίοι, στο εγγύς μέλλον,  θα δέχονται και προσωποποιημένες προσφορές λαμβάνοντας υπ’ όψη τα δημογραφικά τους στοιχεία και τον συχνότητα  των επισκέψεων τους.

Εκτός από τα καταστήματα της ΙΚΕΑ, η  υπηρεσία της Zoottle χρησιμοποιείται ήδη σε περισσότερες από 100 εταιρείες στην Ελλάδα, ενώ έχουν γίνει ήδη  τα πρώτα βήματα επέκτασης του δικτύου πελατών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr