Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στην επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ οι προκηρύξεις προμηθειών του ΤΑΡ

Στην επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ θα δημοσιεύονται οι προκηρύξεις για την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών για τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, ανακοίνωσε η κοινοπραξία κατασκευής του έργου. Επίσης, ενημερώνει ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα διαδικασία προεπιλογής που θα διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ευκαιρία συμμετοχής τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς προμηθευτές.

Στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα δημοσιεύονται οι προκηρύξεις για την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών για τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, ανακοίνωσε η κοινοπραξία κατασκευής του έργου, την Τρίτη.

Εξάλλου, ενημερώνει ότι ύστερα από επανεξέταση της στρατηγικής και του χρονοδιαγράμματος των συμβάσεων αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα διαδικασία προεπιλογής που θα διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ευκαιρία συμμετοχής τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς προμηθευτές.

Η πρώτη προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορά την προεπιλογή των προμηθευτών για την κατασκευή Οδών και Γεφυρών Πρόσβασης στην Αλβανία και βρίσκεται στη διεύθυνση: http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:126975-2014:TEXT:EN:HTML

Θα ακολουθήσουν προκηρύξεις στους τομείς:

1. Μελέτη Προμήθειας Κατασκευής (EPC): Η πλειονότητα των προμηθευτών που θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προεπιλογής το τρέχον έτος θα είναι για την παροχή υπηρεσιών Μελέτης Προμήθειας Κατασκευής. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν για παράδειγμα: κατασκευή του χερσαίου και του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού, των σταθμών συμπίεσης και του Τερματικού Σταθμού Παραλαβής.

2. Συμβάσεις Προμηθειών: Περιλαμβάνονται η προμήθεια των σωλήνων από χάλυβα, τα συστήματα SCADA και οι βαλβίδες αγωγών μεγάλης διαμέτρου. Ο TAP θα διαχειρίζεται απευθείας τις συγκεκριμένες συμβάσεις.

Η κοινοπραξία δηλώνει τέλος ότι ενθαρρύνει όλες τις εταιρείες με σχετική εμπειρία -συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συμμετείχαν στο παρελθόν- να συμμετάσχουν στους νέους γύρους προεπιλογής και ότι θα παρέχει σαφή καθοδήγηση στις εταιρείες σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή τους στη διαδικασία του διαγωνισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024