Ρεάλ – Μπάγερν και Ατλέτικο – Τσέλσι τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
Πρόωρο τελικό «έβγαλε» η κληρωτίδα στα ημιτελικά του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου θα διασταυρώσουν... τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό που βγήκε από τα χέρια του Λουίς Φίγκο, ενώ στον έτερο ημιτελικό θα μονομαχήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου και οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα (29 και 30 Απριλίου). Ο τελικός του φετινού Champions League έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 24 Μαΐου στο Ντα Λουζ της Λισσαβόνας.
Πρόωρο τελικό «έβγαλε» η κληρωτίδα στα ημιτελικά του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου θα διασταυρώσουν… τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό που βγήκε από τα χέρια του Λουίς Φίγκο, ενώ στον έτερο ημιτελικό θα μονομαχήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών