Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας

Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσει η εισαγγελέας

Στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να αποφανθεί για άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, προσανατολίζεται η εισαγγελέας, η οποία ολοκληρώνει την έρευνα για την υπόθεση του βίντεο με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στην αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, ώστε να αποφανθεί για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, προσανατολίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα, η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία ολοκληρώνει την έρευνα για την υπόθεση του βίντεο με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι στην υπόθεση της βιντεοσκόπησης και δημοσιοποίησης της επίμαχης συνομιλίας προκύπτει διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Mε το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει την άρση της ασυλίας του, ώστε να απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορία.

Το πρωί της Παρασκευής προσήλθαν στην Εισαγγελία τρεις υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι κλήθηκαν σε κατάθεση για την υπόθεση.

Τους εν λόγω μάρτυρες επικαλέστηκε ο κ. Μπαλτάκος προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του πως η επίμαχη συνάντησή του με τον κ. Κασιδιάρη δεν ήταν κρυφή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024