Κανονικά ο Χούσεν, επιστρέφουν Μαντούρο, Κλάους
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Στην προπόνηση που έγινε συμμετείχε κανονικά ο Ντάνι Χούσεν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της παρακολούθησαν Αθανασιάδης και Μαντούρο, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Στην προπόνηση που έγινε συμμετείχε κανονικά ο Ντάνι Χούσεν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της παρακολούθησαν Αθανασιάδης και Μαντούρο, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα.
Μέρος στην προπόνηση πήραν και οι Σαββίδης, Παπαδόπουλος και Κιόσε από την ομάδα νέων, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθούν οι Πόζογλου και Κουλούρης που τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική νέων.
Η προπόνηση της Τετάρης περιείχε ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και δουλειά στο τεχνικό κομμάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μεθυσμένος σκόρπισε τον τρόμο στον Κολωνό – Χτύπησε άνδρα με φαλτσέτα και τραυμάτισε 26χρονο σε τροχαίο
- Πώς θα προστατευτούν οι καταθέσεις από τις κατασχέσεις
- Μπαχρέιν και Κουβέιτ: Τι άλλαξε και έγιναν αγαπημένοι στόχοι του Ιράν;
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ






