Κανονικά ο Χούσεν, επιστρέφουν Μαντούρο, Κλάους
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Στην προπόνηση που έγινε συμμετείχε κανονικά ο Ντάνι Χούσεν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της παρακολούθησαν Αθανασιάδης και Μαντούρο, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Στην προπόνηση που έγινε συμμετείχε κανονικά ο Ντάνι Χούσεν, ενώ ένα μεγάλο μέρος της παρακολούθησαν Αθανασιάδης και Μαντούρο, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα.
Μέρος στην προπόνηση πήραν και οι Σαββίδης, Παπαδόπουλος και Κιόσε από την ομάδα νέων, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθούν οι Πόζογλου και Κουλούρης που τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική νέων.
Η προπόνηση της Τετάρης περιείχε ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης και δουλειά στο τεχνικό κομμάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας




