Κατάληψη στην ιταλική τηλεόραση έχει κάνει ο Ματέο Ρέντσι
Σχεδόν 70 ώρες έχει εμφανιστεί συνολικά στις τηλεοπτικές οθόνες των Ιταλών ο νέος τους πρωθυπουργός, με τον ιταλικό Τύπο να μιλά για πραγματική «κατάληψη της τηλεόρασης» από τον Ματέο Ρέντσι. Από την 17η έως και την 31η Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ιταλίας «έπαιξε» κατά μέσο όρο πέντε ώρες την ημέρα στην τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, ενώ περίπου 51 ώρες από τον χρόνο των δελτίων ειδήσεων αφιερώνεται στον ίδιο.
Σχεδόν 70 ώρες έχει εμφανιστεί συνολικά στις τηλεοπτικές οθόνες των Ιταλών ο νέος τους πρωθυπουργός, με τον ιταλικό Τύπο να μιλά για πραγματική «κατάληψη της τηλεόρασης» από τον Ματέο Ρέντσι.
Συγκεκριμένα, από την 17η έως και την 31η Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ιταλίας «έπαιξε» κατά μέσο όρο πέντε ώρες την ημέρα στην τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa. Οι συνολικές του τηλεοπτικές εμφανίσεις αγγίζουν τις 70 ώρες.
Περίπου 51 ώρες από τον χρόνο των δελτίων ειδήσεων αφιερώνονται είτε σε ομιλίες του Ματέο Ρέντσι (22 ώρες), είτε σε ειδήσεις για τον ίδιο και το έργο του ως πρωθυπουργός (29 ώρες). Επίσης ο Ρέντσι έχει περάσει πάνω από 17 ώρες σε τηλεοπτικά πλατό, καλεσμένος σε πολιτικά talk shows, ειδικά τις βραδινές ώρες.
Σύμφωνα με ειδικό των μέσων ενημέρωσης, το γεγονός αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Ρέντσι έχει υποσχεθεί ένα δυναμικό και ταχύτατο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη νεανικότητά του και στην πολιτική του εικόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη
- Στη Συρία ο Γκουτέρες – Η πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΟΗΕ από το 2009
- Αυτοκίνητα: Τα κινεζικά brands επεκτείνονται στην Ελλάδα – Οι μεγάλοι παίκτες και η εικόνα στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)









![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)






![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)




























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442