Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατάληψη στην ιταλική τηλεόραση έχει κάνει ο Ματέο Ρέντσι

Κατάληψη στην ιταλική τηλεόραση έχει κάνει ο Ματέο Ρέντσι

Σχεδόν 70 ώρες έχει εμφανιστεί συνολικά στις τηλεοπτικές οθόνες των Ιταλών ο νέος τους πρωθυπουργός, με τον ιταλικό Τύπο να μιλά για πραγματική «κατάληψη της τηλεόρασης» από τον Ματέο Ρέντσι. Από την 17η έως και την 31η Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ιταλίας «έπαιξε» κατά μέσο όρο πέντε ώρες την ημέρα στην τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, ενώ περίπου 51 ώρες από τον χρόνο των δελτίων ειδήσεων αφιερώνεται στον ίδιο.

Σχεδόν 70 ώρες έχει εμφανιστεί συνολικά στις τηλεοπτικές οθόνες των Ιταλών ο νέος τους πρωθυπουργός, με τον ιταλικό Τύπο να μιλά για πραγματική «κατάληψη της τηλεόρασης» από τον Ματέο Ρέντσι.

Συγκεκριμένα, από την 17η έως και την 31η Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ιταλίας «έπαιξε» κατά μέσο όρο πέντε ώρες την ημέρα στην τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa. Οι συνολικές του τηλεοπτικές εμφανίσεις αγγίζουν τις 70 ώρες.

Περίπου 51 ώρες από τον χρόνο των δελτίων ειδήσεων αφιερώνονται είτε σε ομιλίες του Ματέο Ρέντσι (22 ώρες), είτε σε ειδήσεις για τον ίδιο και το έργο του ως πρωθυπουργός (29 ώρες). Επίσης ο Ρέντσι έχει περάσει πάνω από 17 ώρες σε τηλεοπτικά πλατό, καλεσμένος σε πολιτικά talk shows, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με ειδικό των μέσων ενημέρωσης, το γεγονός αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Ρέντσι έχει υποσχεθεί ένα δυναμικό και ταχύτατο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη νεανικότητά του και στην πολιτική του εικόνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024