Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πράξη 2η στα πλέι οφ για Βριλήσσια-ΟΣΦΠ και ΠΑΟ-ΑΕΚ

Πράξη 2η στα πλέι οφ για Βριλήσσια-ΟΣΦΠ και ΠΑΟ-ΑΕΚ

Με τους δεύτερους αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο τα πλέι οφ στην Α1 Γυναικών, που φέρουν τα Βριλήσσια να υποδέχονται τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι, που είναι και τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, έχουν ήδη φτάσει στο 1-0 μετά τους πρώτους αγώνες και με δεύτερη νίκη αύριο θα προκριθούν στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι. Σε περίπτωση ήττας, όμως, η πρόκριση θα παιχθεί σε τρίτο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού ή της ΑΕΚ.

Με τους δεύτερους αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο τα πλέι οφ στην Α1 Γυναικών, που φέρουν τα Βριλήσσια να υποδέχονται τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι, που είναι και τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, έχουν ήδη φτάσει στο 1-0 μετά τους πρώτους αγώνες και με δεύτερη νίκη αύριο θα προκριθούν στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Σε περίπτωση ήττας, όμως, η πρόκριση θα παιχθεί σε τρίτο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού ή της ΑΕΚ.

«Είδαμε τις αδυναμίες μας στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε προσπαθήσει να τις βελτιώσουμε και ο στόχος μας είναι να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι» υπογράμμισε η τεχνικός των Βριλησσίων, Πόλα Κίτσου. «Υπάρχουν κάποια πράγματα και συμπεριφορές που μας έχουν ενοχλήσει από το πρώτο ματς. Βέβαια, εμείς δώσαμε το δικαίωμα, χάνοντας το τρίτο σετ, να θεωρούμαστε εύκολος αντίπαλος και θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την εντύπωση κάνοντας μια καλή εμφάνιση» πρόσθεσε.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν σε καμία από τις δύο ομάδες, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη, να επισημαίνει ότι η αυριανή συνάντηση «είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Είναι πιο δύσκολο από το πρώτο ματς στο Ρέντη, γιατί τα Βριλήσσια θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε, να κάνουμε το 2-0 και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς».

Στο κλειστό της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με τον Γιώργο Ρούσση να επαναλαμβάνει την επιθυμία για μια μεγάλη νίκη και τον Μανώλη Ρουμελιώτη να ζητά ακόμη μεγαλύτερη πίεση από τη δική του ομάδα. «Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη. Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση, αλλά οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες, καθώς αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες της Κρουκ, επισήμανε ότι «σίγουρα είναι ένα ματς σε δύσκολη έδρα απέναντι σε καλή ομάδα. Θέλουμε να κρατήσουμε την τακτική μας, να πιέσουμε τον αντίπαλο στο σερβίς και να εκμεταλλευτούμε τις μπάλες που θα έρθουν πιο εύκολα στο δικό μας τερέν, κάτι που δεν το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρώτο ματς. Είμαστε έτοιμοι, αισιόδοξοι και θέλουμε να τελειώνουμε εδώ τη σειρά των ημιτελικών».

Το πρόγραμμα:

Βριλήσσια 16:30 Βριλήσσια–Ολυμπιακός
Κυψέλη 19:00 Παναθηναϊκός–ΑΕΚ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024