Με Λαζάρ και Γκσπούρνινγκ η προπόνηση του ΠΑΟΚ
Με χαμηλούς τόνους «γυρίζει σελίδα» ο ΠΑΟΚ, μετά τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Τετάρτη. Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής κατά του Ατρομήτου στην Τούμπα, αλλά και για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ίδιο γήπεδο, στις 16 Απριλίου. Επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων οι Λαζάρ και Γκσπούρνινγκ χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι στην διάθεση της ομάδας τους την Κυριακή.
Με χαμηλούς τόνους «γυρίζει σελίδα» ο ΠΑΟΚ, μετά τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Τετάρτη.
Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής κατά του Ατρομήτου στην Τούμπα, αλλά και για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ίδιο γήπεδο, στις 16 Απριλίου.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Πέμπτης περιλάμβανε μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και αυτή αναλώθηκε σε αποκατάσταση και αποθεραπεία με μασάζ και υδροθεραπείες για όσους αγωνίστηκαν την Τετάρτη.
Παράλληλα, επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων οι Λαζάρ και Γκσπούρνινγκ χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι στην διάθεση της ομάδας τους την Κυριακή.
Ο Μάαρτεν Μάρτενς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ για ανάλογες ενοχλήσεις, αλλά και λόγω συμπτωμάτων ίωσης, δεν προπονήθηκε ο Μαντούρο. Ο Ντάνι Χούσεν ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
