Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλιέων έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αλιέων έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν παράκτιοι αλιείς έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, διεκδικούν κατάργηση της διάταξης που δίνει τη δυνατότητα στη μέση αλιεία να ψαρεύει, με ορισμένες προϋποθέσεις, σε απόσταση ενός μιλίου από την ακτή, κάτι που όπως υποστηρίζουν, θίγει άμεσα την παράκτια αλιεία. Τα αιτήματά τους έλαβε ο γγ του υπουργείου, που τους δέχθηκε. Νωρίτερα υπήρξε ένταση μεταξύ αλιέων και ΜΑΤ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, παράκτιοι αλιείς έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι οποίοι μεταξύ άλλων διεκδικούν την κατάργηση της διάταξης του κανονισμού που δίνει τη δυνατότητα στη μέση αλιεία να ψαρεύει, με ορισμένες προϋποθέσεις, σε απόσταση ενός μιλίου από την ακτή και όπως υποστηρίζουν, θίγει άμεσα την παράκτια αλιεία.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων ζήτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Αθανάσιο Τσαυτάρη, προκειμένου να του εκθέσουν τα αιτήματά τους. Ωστόσο, επειδή ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό οι εκπρόσωποι των αλιέων συναντήθηκαν με τον γγ του υπουργείου, Μόσχο Κορασίδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, εκπρόσωπος των αλιέων ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους πως ο κ. Κορασίδης τους διαβεβαίωσε πως θα εκθέσει στον υπουργό τα αιτήματά τους.

Νωρίτερα, υπήρξε ένταση μεταξύ των αλιέων και δυνάμεων των ΜΑΤ και έγινε χρήση χημικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024