Επίθεση Ραγκούση κατά Βενιζέλου μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου
Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούση μετά την ψηφοφορία στη Βουλή. Ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι δεν είναι δυνατόν η κρίση να είναι κρίση για τους πολλούς και «ευκαιρία-αρπαχτής για τους λίγους».
Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον Γιάννη Ραγκούση μετά την ψηφοφορία στη Βουλή.
Στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επί Γ.Παπανδρέου αναφέρει: «Η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου εκμεταλλευόμενη τον φόβο της πλειοψηφίας των Ελλήνων, που έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν πρέπει η Ελλάδα να εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ, προτάσσει συνεχώς το μνημόνιο ως προκάλυψη και ως ‘φύλλο συκής’ για να κρύψει πίσω από αυτό την εκτέλεση συμβολαίων διαπλοκής, κατάφωρης παραβίασης του δημοσίου συμφέροντος καθώς και προκλητικής εξυπηρέτησης επιχειρηματικών και τραπεζικών συμφερόντων».
Ο κ. Ραγκούσης τονίζει ότι δεν είναι δυνατόν η κρίση να είναι κρίση για τους πολλούς και «ευκαιρία-αρπαχτής για τους λίγους».
«Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες φτωχαίνουν και υποβαθμίζεται η ζωή τους, την ώρα που χιλιάδες νέοι έλληνες μεταναστεύουν, δεν είναι δυνατόν να ‘φτιάχνονται’ ξανά για τα επόμενα 50 χρόνια οι μικρές ολιγαρχίες τραπεζιτών και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών της μεταπολίτευσης καθώς και των πολιτικών τους εκπροσώπων» αναφέρει.
Και καταλήγει: «Στο τέλος του μνημονίου δεν είναι δυνατόν εκατομμύρια ελλήνων πολιτών να είναι χαμένοι και μόνον οι έλληνες κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες της μεταπολίτευσης να είναι κερδισμένοι. Αυτοί δηλαδή που από παροιμιώδη επιχειρηματική ανικανότητα βούλιαξαν τις επιχειρήσεις και τις τράπεζές τους. Αυτοί δηλαδή στους οποίους, αποκλειστικά, οφείλει την μιντιακή και πολιτική του ισχύ το κατεστημένο που κυβερνά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442