Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μικροεπεισόδια στο κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής

Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα, όταν η Αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει ομάδα αντιεξουσιαστών που έκαναν υπαίθριο πάρτι. Ένταση το βράδυ και στα Εξάρχεια.

Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα, όταν η Αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει ομάδα αντιεξουσιαστών που έκαναν υπαίθριο πάρτι.

Ένταση το βράδυ και στα Εξάρχεια στην Αθήνα.

Στην Πάρτρα, η αστυνομία κλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων για την ένταση της μουσικής. Όταν εμφανίστηκε στην πλατεία η διμοιρία των ΜΑΤ, οι νεαροί πέταξαν εναντίον των αστυνομικών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση καπνογόνου.

Οι αντιεξουσιαστές απομακρύνθηκαν προς την οδό Καρόλου και στην συνέχεια η διμοιρία των ΜΑΤ έφυγε από την πλατεία. Όμως, έπειτα από λίγη ώρα οι αντιεξουσιαστές επέστρεψαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οπότε εμφανίστηκε και πάλι η διμοιρία των ΜΑΤ.

Ακολούθησε νέος γύρος μικροεπεισοδίων, όπου οι νεαροί εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών μία βόμβα μολότοφ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν και πάλι τους αντιεξουσιαστές από την πλατεία και έκαναν και μία προσαγωγή. Στη διάρκεια των μικροεπεισοδίων δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Παράλληλα, τη νύχτα σημειώθηκε ένταση και στα Εξάρχεια. Μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη, οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024