Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης… cupcake στη Νέα Υόρκη
Η Νέα Υόρκη δεν κοιμάται ποτέ και, κατ' επέκταση, η λιγούρα δεν έχει ωράριο: Έτσι, για να διασφαλιστεί πως θα ταϊστούν όλοι οι νεοϋορκέζοι που θέλουν ένα cupcake, ζαχαροπλαστείο στην πόλη εγκαινίασε το νέο «ΑΤΜ» της, με το οποίο θα μπορεί να διανέμει τα προϊόντα της. Το μηχάνημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Η Νέα Υόρκη δεν κοιμάται ποτέ και, κατ’ επέκταση, η λιγούρα δεν έχει ωράριο: Έτσι, για να διασφαλιστεί πως θα ταϊστούν όλοι οι νεοϋορκέζοι που θέλουν ένα cupcake, ζαχαροπλαστείο στην πόλη εγκαινίασε το νέο «ΑΤΜ» της, με το οποίο θα μπορεί να διανέμει τα προϊόντα της.
Το μηχάνημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο. Έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος του Sprinkles Cupcakes στην λεωφόρο Λέξινγκτον.
Το μηχάνημα παραδίδει τα γλυκά σε κουτιά -μέχρι τέσσερα κατά άτομο- και η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα. Η τιμή είναι στα 4,25 δολ. το τεμάχιο.
Τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, οι ουρές στα ταμεία δεν είναι σπάνιες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας
- Τελικός Europa League 2026 – Το είδαμε κι αυτό, οπαδοί της Άστον Βίλα έκλεψαν ντελιβερά! (vid)
- Στέλεχος Φενέρμπαχτσε: «Θα έχουμε πάνω από τέσσερις χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα»
- Σταύρος Φλώρος: Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2026 μετά τον ακρωτηριασμό του

