Ο ΠΑΟΚ… επικοινώνησε με Φενέρ για Στοχ, στη «γωνία» η Ρούμπιν
Την επαφή του ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μίροσλαβ Στοχ με τη Φενέρμπαχτσε αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «sporx.com» που, όμως, αναφέρει πως τα «καναρίνια» αξιώνουν το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ για την πώληση του Σλοβάκου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ρούμπιν Καζάν.
Την επαφή του ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μίροσλαβ Στοχ με τη Φενέρμπαχτσε αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «sporx.com» που, όμως, αναφέρει πως τα «καναρίνια» αξιώνουν το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ για την πώληση του Σλοβάκου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ρούμπιν Καζάν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της «Φενέρ» και οι Τούρκοι έδειξαν διάθεση να τον παραχωρήσουν ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως θα γίνει με τους δικούς τους όρους, αφού έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη για άλλα δύο χρόνια.
Βάσει όσων υποστηρίζουν οι Τούρκοι, τα «καναρίνια» παραχωρούν τον Σλοβάκο διεθνή, αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Αζίζ Γιλντιρίμ που θα δώσει το «ΟΚ» του μόνο αν ο «δικέφαλος του Βορρά» πληρώσει το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι αυτό ήταν και το ποσό που εξ αρχής μπήκε στην οψιόν αγοράς του παίκτη από την πρώτη ημέρα δανεισμού του.
Μάλιστα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «kralspor.com» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες η Ρουμπίν Καζάν συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο μεσοπιθετικό, υπογραμμίζοντας ότι οι Ρώσοι μπορούν να προσφέρουν το ποσό για την αγορά του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η Σάλι Φιλντ και ο Μπαρτ Ρέινολντς χώρισαν σε μια ταινία – «Μου πέταξε το σενάριο»
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποια πάνε ταμείο από σήμερα – Τα ποσά και οι δικαιούχοι
- Τίμπεργουλβς – Σπερς 114-109: Οι «λύκοι» ισοφάρισαν τη σειρά – Αποβολή για τον Γουεμπανιάμα
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το αλκοόλ με κατέστρεψε, σιχάθηκα τον εαυτό μου, πήρα ναρκωτικά άθελά μου»
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου


