Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Το τελευταίο αντίο λέει η Κύπρος στον υπουργό Αμυνας Τ.Μητσόπουλο

Το ύστατο χαίρε λέει η Κύπρος τη Δευτέρα στον υπουργό Αμυνας Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υπουργός Αμυνας Δ.Αβραμόπουλος.

Το ύστατο χαίρε λέει η Κύπρος τη Δευτέρα στον υπουργό Αμυνας Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας.

Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υπουργός Αμυνας Δ.Αβραμόπουλος.

Από το πρωί της Κυριακής άρχισε στην Κύπρο τριήμερο πένθος, στη διάρκεια του οποίου δεν θα γίνει καμιά δημόσια εκδήλωση, με εξαίρεση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Το βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε για τον θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου έχει υπογράψει ο κ. Αναστασιάδης, τα μέλη της κυβέρνησης, ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, ο πρέσβης της Ελλάδας Βασίλειος Παπαϊωάννου, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και εκατοντάδες πολίτες.

Έως και τη Δευτέρα είναι ανοικτά βιβλία συλλυπητηρίων στο υπουργείο Αμυνας, στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024