Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like και κερδίστε το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία»

Κάντε Like και κερδίστε το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία»

Το health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία», του Δρ Δημήτρη Τσουκαλά, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Το health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία», του Δρ Δημήτρη Τσουκαλά, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.



Στην κλήρωσημπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. Οι νικητέςθα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Πέντε τυχεροί κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία», του Δρ Δημήτρη Τσουκαλά, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τα ερωτήματα: πώς να ζήσω περισσότερο και να είμαι υγιής, πώς μπορώ να αποφύγω την αρρώστια, να αυξήσω τη ζωτικότητά μου, να ξεπεράσω το στρες βρίσκουν απαντήσεις που μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή.

Ποια είναι η πραγματική αιτία των ασθενειών;

Πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και σε πλήρη υγεία;

Ποιες είναι οι τροφές που μας κάνουν καλό;

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε την αρρώστια βελτιώνοντας την υγεία μας;

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο το δυναμικό του ανθρώπινου σώματος;


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Δημήτρης Τσουκαλάς, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Νάπολης, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής, ειδικεύεται στα χρόνια νοσήματα και τις διαταραχές του μεταβολισμού. Είναι πρωτοπόρος στην ευρεία χρήση των μεταβολομικών εξετάσεων στην κλινική πράξη. Το έργο του υπήρξε η βάση για τη δημιουργία του πρώτου online μαθήματος Διατροφικής Ιατρικής με την εφαρμογή της Μεταβολομικής.

Μεταβολομική είναι η μέθοδος που αξιολογεί την κατάσταση της υγείας και τις ελλείψεις ενός οργανισμού μέσα από μοριακές αναλύσεις στο αίμα και στα ούρα.


health.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024