Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φιλ Τζάκσον επέστρεψε ως πρόεδρος στους Νιου Γιορκ Νικς

Ο Φιλ Τζάκσον επέστρεψε ως πρόεδρος στους Νιου Γιορκ Νικς

Και τυπικά στο... σπίτι του επέστρεψε ο μεγάλος Φιλ Τζάκσον, καθώς πριν από λίγη ώρα, οι Νιου Γιορκ Νικς παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο (έναντι 12 εκατ. δολαρίων) και αναλαμβάνοντας την αποστολή να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει τον τίτλο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κερδίσεις τίτλους από τη Νέα Υόρκη. Έχω την ευκαιρία να εργαστώ και σε μία τρίτη μεγάλη ομάδα του ΝΒΑ, μετά τους Μπουλς και τους Λέικερς, επιστρέφοντας από εκεί που ξεκίνησα», τόνισε ο 68χρονος άνδρας.

Και τυπικά στο… σπίτι του επέστρεψε ο μεγάλος Φιλ Τζάκσον, καθώς πριν από λίγη ώρα, οι Νιου Γιορκ Νικς παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο (έναντι 12 εκατ. δολαρίων) και αναλαμβάνοντας την αποστολή να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει τον τίτλο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κερδίσεις τίτλους από τη Νέα Υόρκη. Έχω την ευκαιρία να εργαστώ και σε μία τρίτη μεγάλη ομάδα του ΝΒΑ, μετά τους Μπουλς και τους Λέικερς, επιστρέφοντας από εκεί που ξεκίνησα», τόνισε ο 68χρονος άνδρας, που ως προπονητής οδήγησε τις δύο παραπάνω ομάδες σε έξι και πέντε πρωταθλήματα αντίστοιχα και καλείται να κάνει το ίδιο με τους Νικς, που είχαν στεφθεί πρωταθλητές για τελευταία φορά το 1973, με τον ίδιο… παίκτη (1967-1978).

«Ελπίζω μαζί να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει μέλη που αγαπούν το ένα το άλλο και θα παίζουν όμορφο μπάσκετ», πρόσθεσε ο «Ζεν Μάστερ», που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος έχοντας σαν πρώτη «καυτή πατάτα» την υπόθεση του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Παράλληλα αναμένεται να αναζητήσει νέο προπονητή στη θέση του Μάικ Γούντσον και ήδη υπάρχουν φήμες για τους Στιβ Κερ, Μπράιαν Σο και Κερτ Ράμπις.

Οι Νικς έχουν φέτος μόλις 26 νίκες σε 66 αγώνες, ωστόσο έχουν ακόμη βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα play offs.

Δείτε πώς προλόγησαν την επιστροφή του Φιλ Τζάκσον οι Νικς…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024