Αμφίβολος και με τη Λαμποράλ Κούτσα ο Σπανούλης
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων έχει χάσει τα τελευταία ματς των Πειραιωτών και θα δοκιμάσει να ενταχθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μπαρτζώκα. Έτοιμος ο Πρίντεζης.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκα.
Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων έχει χάσει τα τελευταία ματς των Πειραιωτών και θα δοκιμάσει να ενταχθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μπαρτζώκα.
Ο Σπανούλης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και στην περίπτωση που νιώσει ενοχλήσεις, θα προφυλαχτεί εν όψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Έλληνα κόουτς αναμένεται να τεθεί ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Η’)
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»

