Παιδική παράσταση για τη στήριξη των παιδιών με καρδιοπάθεια
Οι γονείς του 9χρονου Παναγιώτη Σεϊντάνη, που πρόσφατα απεβίωσε από καρδιοπάθεια, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής L&C και το Σύγχρονο Θέατρο προσφέρουν όλα τα έσοδα της παράστασης «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Οι γονείς του 9χρονου Παναγιώτη Σεϊντάνη, που πρόσφατα απεβίωσε από καρδιοπάθεια, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής L&C και το Σύγχρονο Θέατρο αφιερώνουν την παράσταση «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στις 11:00 π.μ. στην μνήμη του παιδιού και προσφέρουν όλα τα έσοδα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη στήριξη παιδιών με καρδιοπάθεια και της νεοσυσταθείσας ομάδας «ο μικρός Παναγιώτης».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:
Σύγχρονο Θέατρο L&C Theatrical Productions
Ευμολπιδών 45 Γκάζι
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δ. Χύτος
Τηλ. 210.3464380 Τηλ. 6984574823
Προπώληση εισιτηρίων
Καταστήματα Public, Seven, Παπασωτηρίου, www.viva.gr και από το ταμείο του Θεάτρου.
Λίγα λόγια για την Παράσταση
Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα
Παραμύθι του Αντώνη Ζιώγα
Διάρκεια: 120′
Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζιώγας
Ηθοποιοί: Νίκος Λημνιός, Στεφανία Κριεζή, Ζωή Πανταζή.
Ένα διαδραστικό έργο με ήρωα το μικρό Οδυσσέα παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έτσι κι αυτός, βιάζεται να μεγαλώσει. Όμως… 24 ώρες πριν από τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο και η ευχή του… πραγματοποιείται. Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε τέσσερις ώρες να μεγαλώνει δέκα χρόνια. Ο Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του δέχεται χωρίς σκέψη τη συμφωνία.
Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό να τον επιστρέψει στην παιδική του ηλικία.
Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο.
Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει;
health.in.gr
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Ryanair: «Ήταν σχεδόν ολόκληρος έξω από το παράθυρο» – Τι λέει η γυναίκα που έσωσε τον 61χρονο Σέρβο
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά – Εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν δύο άτομα
- Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι – Ο νέος έρωτας της Κέιτι Χολμς και οι κοινές τους εμφανίσεις
- Η συγγνώμη του Τζέισον Αλεξάντερ στην Κόρτνεϊ Στόντεν άργησε 14 χρόνια
- Ραγδαία αύξηση των AI θέσεων εργασίας στην Ευρώπη – Οι περισσότερες εκτός τεχνολογικού κλάδου
- Χανιά: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442