
Πτώση 4,9% εμφανίζει η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο του 2014
Mείωση 4,9% εμφανίζει η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο του 2014 σε σχέση με το 2013, σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο, διαμορφώθηκε στα 363.546.353 ευρώ.
Mείωση 4,9% εμφανίζει η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο του 2014 σε σχέση με το 2013, σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, η παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο, διαμορφώθηκε στα 363.546.353 ευρώ.
Η παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο Ζωής ανήλθε στα 140.227.865 ευρώ, εμφανίζοντας πτώση 5,8%, ενώ οι ασφαλίσεις κατά ζημιών διαμορφώθηκαν στα 223.318.488 ευρώ, μειωμένες κατά 4,9%.
Σημειώνεται ότι στην έρευνα ανταποκρίθηκαν συνολικά 59 ασφαλιστικές επιχειρήσεις-μέλη οι οποίες συγκέντρωναν το 91,3% της παραγωγής ασφαλίστρων στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών και το 98,7% των ασφαλίσεων Ζωής το 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
- Ο Πολ Όστερ ήταν φίλος μου – H Σίρι Χούστβεντ μελετά την αγάπη και την απώλεια
- Χανταϊός: Νοσηλεύεται στη Ζυρίχη επιβάτης του MV Hondius – Τρία κρούσματα μεταφέρονται στην Ολλανδία
- Νέα Σμύρνη: Ολοκληρώνεται το γήπεδο «μπαλόνι» της οδού Ραιδεστού
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442