«Καμία πρόθεση να εμπλακώ στην πολιτική» ξεκαθαρίζει ο Σαββίδης
Καμία πρόθεση να αναμειχθεί στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως ο ίδιος διευκρινίζει με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι «το μοναδικό κίνημα που με ενδιαφέρει και με το οποίο δραστηριοποιούμαι προκειμένου να το δω να γιγαντώνεται είναι ο ΠΑΟΚ».
Καμία πρόθεση να αναμειχθεί στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως ο ίδιος διευκρινίζει με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι «το μοναδικό κίνημα που με ενδιαφέρει και με το οποίο δραστηριοποιούμαι προκειμένου να το δω να γιγαντώνεται είναι ο ΠΑΟΚ».
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Για πολλοστή φορά εμφανίστηκαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει ή σκέφτεται να εμπλακεί με την πολιτική. Αναφερόμενος στα πιο πρόσφατα ευφάνταστα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, φέροντας μάλιστα την υπογραφή ενός συντάκτη – φάντασμα, ο κ. Σαββίδης επανέλαβε τη θέση του ότι “ουδεμία πρόθεση ή διάθεση υπάρχει για να ασχοληθώ ενεργά στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το μοναδικό κίνημα που με ενδιαφέρει και με το οποίο δραστηριοποιούμαι προκειμένου να το δω να γιγαντώνεται είναι ο ΠΑΟΚ”».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.