Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον... 7ο ουρανό ο Πλατανιάς με... εφτάρα στην Καλλονή

Στον… 7ο ουρανό ο Πλατανιάς με… εφτάρα στην Καλλονή

Βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Πλατανιάς, που διέλυσε με 7-0 την Καλλονή στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Βλαχοδήμος πέτυχε χατ τρικ 36΄,49΄,85΄), ενώ τα άλλα τέσσερα γκολ πέτυχαν, ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ στο 44΄, ο Κάταϊ στο 62΄, ο Τετέ στο 69΄ και ο Γουνδουλάκης στο 73΄ . Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζος στο 69΄.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε ο Πλατανιάς, που διέλυσε με 7-0 την Καλλονή στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βλαχοδήμος πέτυχε χατ τρικ 36΄,49΄,85΄), ενώ τα άλλα τέσσερα γκολ πέτυχαν, ο Αναστασιάδης με αυτογκόλ στο 44΄, ο Κάταϊ στο 62΄, ο Τετέ στο 69΄ και ο Γουνδουλάκης στο 73΄ . Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ζος στο 69΄.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 3ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από το Δημήτρη η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και σταμάτησε στο δοκάρι του Σιδεράκη. Συνέχιζε να πιέζει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς ήταν εκείνη που «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς προκειμένου να «αναπνεύσει» βαθμολογικά.

Στο 27΄ από αδράνεια της άμυνας των Κρητών λίγο έλλειψε να γίνει η ζημιά, αλλά οι παίκτες της Καλλονής δεν αντέδρασαν σωστά στην τελική πάσα. Τρία λεπτά μετά ο Τόρες έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει. Το πρώτο σουτ που επιχείρησε από πολύ καλή θέση απόκρουσε ο Σιδεράκης, ενώ πήρε το «ριμπάουντ» και αστόχησε.

Οι Χανιώτες άνοιξαν τελικά το σκορ στο 36΄. Μετά το γύρισμα του Καταϊ στην «καρδιά» της άμυνας της Καλλονής, ο Βλαχοδήμος βρήκε την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να βάλει μπροστά τον Πλατανιά (1-0). Οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο», καθώς πέτυχαν το 2-0 με το αυτογκόλ του Αναστασιάδη, μετά τη σέντρα και πάλι από τον Καταϊ.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν ο Βλαχοδήμος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 54΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά, αλλά ο Περόνε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη δε σταμάτησαν και στο 62΄ με τον κορυφαίο της συνάντησης, Αλεξάνταρ Κάταϊ, πέτυχαν και τέταρτο γκολ (4-0) δίδοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Η αποβολή του Μαξίμ Ζος στο 69΄ έδωσε την ευκαιρία στους Χανιώτες να πετύχουν άλλα δύο γκολ. Ο Τετέ δευτερόλεπτα μετά την έξοδο του αμυντικού της Καλλονής πέτυχε το 5-0, ενώ δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Φανούρης Γουνδουλάκης πέτυχε το 6-0. Ο Βλαχοδήμος με το τρίτο του γκολ στο ματς στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής:Δ.Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Δημήτρης, Ινκουμ – Αλβες, Γιορέντε

Κόκκινες: Ζος (68`)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α.Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκουμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Καταϊ (71΄ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58΄ Καζναφέρης), Τόρες (81΄ Ρούμπιο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ.Ματζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (50΄ Νιαμπούγιου), Άλβες (67΄ Φαρία), Αναστασιάδης, Ποντάνι, Γιονάν (67΄ Καλτσάς), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024