Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην αύξηση των Νορβηγών τουριστών στοχεύει η Όλγα Κεφαλογιάννη

Στην αύξηση των Νορβηγών τουριστών στοχεύει η Όλγα Κεφαλογιάννη

Συνάντηση με τους σημαντικότερους για τον ελληνικό τουρισμό Τour Οperators είχε χθες, Πέμπτη, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της στο Όσλο.

Συνάντηση με τους σημαντικότερους για τον ελληνικό τουρισμό Τour Οperators είχε χθες Πέμπτη η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της στο Όσλο.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το πώς μπορούν να εμπλουτίσουν τα τουριστικά πακέτα που προσφέρουν ώστε να ενισχύσουν την τουριστική ροή από τη Νορβηγία αλλά και γενικότερα από τις σκανδιναβικές χώρες προς την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η κυρία Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τη διοίκηση των Τour Οperators APOLLO, STARTOURS, VING & LILLEPUT και αντάλλαξε απόψεις για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και ταξιδιωτικών προορισμών που θα συμβάλουν στον επιδιωκόμενο, από την Ελλάδα, στόχο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα, εξετάστηκε και η δυνατότητα ενσωμάτωσης στα προγράμματα των Τour Οperators από Σκανδιναβία, νέων ελληνικών προορισμών όπου αναπτύσσονται ειδικές μορφές τουρισμού όπως City breaks, αγροτουρισμός και άλλες ειδικές τουριστικές θεματικές προσεγγίσεις, όπου η Ελλάδα και διαθέτει τις δυνατότητες και αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς.

Ακόμα δόθηκε βαρύτητα και στις ιδιαίτερα δημοφιλείς στις σκανδιναβικές χώρες, και τη Νορβηγία ειδικότερα, μορφές ειδικού τουρισμού όπως είναι ο ιατρικός τουρισμός όπου η Ελλάδα έχει δημιουργήσει υποδομές και βάσεις για να αναπτυχθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024