Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Forthnet: Χορηγός του μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος

Τα κανάλια Novasports επίσημος χορηγός επικοινωνίας του μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος. Τα κανάλια Novasports, είναι ο επίσημος χορηγός Επικοινωνίας του φετινού 9ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, θα […]

Τα κανάλια Novasports επίσημος χορηγός επικοινωνίας του μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος. Τα κανάλια Novasports, είναι ο επίσημος χορηγός Επικοινωνίας του φετινού 9ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και τις εκπομπές τους, αλλά και μέσα από το site Novasports.gr μέσα από ειδικά αφιερώματα και στιγμιότυπα.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρους στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στα Καταστήματα Forthnet Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024