Στο υπουργείο Ανάπτυξης οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά
Έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, έχουν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από 24 μήνες.
Έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα, έχουν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Οι εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από 24 μήνες, ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων, την επαναλειτουργία του ναυπηγείου με όλες του τις δραστηριότητες (και το Τροχαίο Υλικό), να μην γίνουν απολύσεις και να μην αλλάξουν εις βάρος τους οι συμβάσεις εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλύτερα να έστελναν τον Ζίκο και τον Έντερ
- Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ – Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της 50χρονης Κινέζας
- Οι μυστικές, ερωτικές επιστολές του Αλμπέρ Καμύ κάνουν τις σύγχρονες σχέσεις να φαίνονται βαρετές
- Η περίπτωση του καβουριού που μεγάλωσε παγιδευμένο σε ένα πλαστικό μπουκάλι
- Νέα έκθεση καταγγέλλει 80 χρόνια συστηματικής σεξουαλικής βίας κατά Παλαιστινίων από ισραηλινές δυνάμεις
- Μια ιστορική στιγμή για τη Γαλλία – Την Τρίτη η απόφαση του Εφετείου για τη Μαρίν Λεπέν




