Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για «μικρές ενδείξεις βελτίωσης» κάνει λόγο η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ

Για «μικρές ενδείξεις βελτίωσης» κάνει λόγο η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ

Υπάρχουν «μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δήλωσε την Τετάρτη η μάνατζέρ του, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται εδώ και 2,5 περίπου μήνες σε κώμα.

Υπάρχουν «μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δήλωσε την Τετάρτη η μάνατζέρ του, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η οικογένειά του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρίσκεται εδώ και 2,5 περίπου μήνες σε κώμα.

Πριν από λίγες μέρες η μάνατζερ του γερμανού πρωταθλητή είχε διαψεύσει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πιλότος της Formula 1, αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η μάνατζερ του άτυχου «Σούμι», είχε τότε επισημάνει ότι η κατάσταση του πελάτη της παραμένει αμετάβλητη, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο Μίκαελ Βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία δημοσιοποιείται και δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίχαελ ή από την μάνατζέρ του, θα πρέπει να θεωρείται αναληθής» τόνισε.

Ο 45χρονος πιλότος νοσηλεύεται στη Γκρενόμπλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024