Παραμένει αμφίβολος για τη Βαρκελώνη ο Γιώργος Πρίντεζης
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αναμέτρηση της Παρασκευής (22:00) με την αήττητη του 5ου ομίλου Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αναμέτρηση της Παρασκευής (22:00) με την αήττητη του 5ου ομίλου Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού απείχε και από τη σημερινή προετοιμασία, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση, ενώ πολύ δύσκολα θα ενισχύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.
Ωστόσο, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ, πριν την αναχώρηση της αποστολής για Βαρκελώνη. Το σίγουρο είναι ότι η πιθανότητα μη συμμετοχής του Πρίντεζη δημιουργεί επιπλέον «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος θα στερηθεί για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη (τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.