Διαμαρτυρία μικροομολογιούχων έξω απο το ΣτΕ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και πορεία προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι μικροομολογιούχοι. Διαμαρτύρονται για το «κούρεμα» των ομολόγων που κατείχαν και καταγγέλλουν την κοροϊδία από την κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί λύση. «Τα ψέματα τελείωσαν. Θέλουμε λύση τώρα, πριν από τις εκλογές» λένε.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και πορεία προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι μικροομολογιούχοι, δύο χρόνια μετά το «κούρεμα» των ομολόγων.
Οι μικροομολογιούχοι διαμαρτύρονται για το «κούρεμα» των ομολόγων που κατείχαν και καταγγέλλουν την κοροϊδία από την κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί λύση.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων, Γιάννης Τσολιάς δήλωσε: «Ο κ. Σαμαράς είχε υποσχεθεί στο Ζάππειο άμεση αποκατάσταση των ομολογιούχων. Είμαστε τουλάχιστον 150.000 ψήφοι. Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό της χώρας να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση. Θέλουμε λύση τώρα, πριν τις εκλογές. Τα ψέματα τελείωσαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών – Είχε φτιάξει άτυπες χωματερές
- Ο Σπύρος Βούγιας ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
- Άρης Αλεξάνδρου: Ένας από αυτούς που αγάπησαν, ίσως υπερβολικά, την αλήθεια
- Τέθηκε σε λειτουργία παραγωγική γεώτρηση στη Δ.Κ. Ανώπολης στα Σφακιά
- Θεσσαλονίκη: «Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία

