Εκτός ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης
Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη. Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη.
Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, αν και όλα έδειχναν ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί, η απόφαση θα κριθεί μετά την προπόνηση της Τετάρτης, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.
Εν τω μεταξύ, κανονικά προπονήθηκε ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, που απουσίασε τη Δευτέρα στη Γεωργία για να ρυθμίσει ένα θέμα με τη βίζα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Παρθένης: Το έργο του «Ποίηση» πουλήθηκε σε δημοπρασία για 1.258.000 ευρώ
- Ρούμπιο: «Η Κούβα είναι απειλή για τις ΗΠΑ» – Ψάχνει η Ουάσινγκτον διέξοδο από το Ιράν μέσω Αβάνας;
- Επίσημο: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτά αρμοδιότητες αρχιδιαιτητή στην Ισπανία!
- Εσωτερικός τουρισμός: Διακοπές για 27.500 αγρότες με προγράμματα του ΟΠΕΚΑ – Οι παροχές
- Κρήτη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης σε Αμάρι και Βορίζια
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου



