Εκτός ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης
Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη. Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης και θα απουσιάσει οριστικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στη Βαρκελώνη.
Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης που εξακολουθεί να πονάει στη μέση.
Για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, αν και όλα έδειχναν ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί, η απόφαση θα κριθεί μετά την προπόνηση της Τετάρτης, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.
Εν τω μεταξύ, κανονικά προπονήθηκε ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, που απουσίασε τη Δευτέρα στη Γεωργία για να ρυθμίσει ένα θέμα με τη βίζα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442