
Κλειστά για δεύτερη μέρα τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα
Συνεχίζουν για δεύτερη την απεργία τους οι φαρμακοποιοί όλης της Ελλάδας, ζητώντας από την κυβέρνηση «να υιοθετήσει και να στηρίξει τις θέσεις του υπουργού Υγείας απέναντι στην τρόικα και να απορρίψει την ύποπτη έκθεση του ΟΟΣΑ στο τμήμα που αφορά την φαρμακευτική περίθαλψη διότι βλάπτει τη δημόσια υγεία και την ελληνική κοινωνία».
Συνεχίζουν για δεύτερη την απεργία τους οι φαρμακοποιοί όλης της Ελλάδας, ζητώντας από την κυβέρνηση «να υιοθετήσει και να στηρίξει τις θέσεις του υπουργού Υγείας απέναντι στην τρόικα και να απορρίψει την ύποπτη έκθεση του ΟΟΣΑ στο τμήμα που αφορά την φαρμακευτική περίθαλψη διότι βλάπτει τη δημόσια υγεία και την ελληνική κοινωνία».
Τα περισσότερα ζητήματα που αφορούν το φάρμακο και τους φαρμακοποιούς παραμένουν ανοιχτά και μετά τη συνάντηση του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη με τους επικεφαλής της τρόικας.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μόνο στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και το Σάββατο.
Τη συμμετοχή τους στη 48ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία έχει προκηρύξει το ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για την Δευτέρα και την Τρίτη, ανακοίνωσαν από κοινού ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442