Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Κάκος να ασχοληθεί με την αλητεία»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Κάκος να ασχοληθεί με την αλητεία»

Έκρηξη προκάλεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, θεωρώντας ότι η διαιτησία του Τάσου Κάκου, όχι απλά επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά ότι ο ίδιος αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή και τον προέτρεψε να εγκαταλείψει τη διαιτησία, χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες, όπως «...να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»! Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από κάποιες... λυκοφιλίες». Κάκος: «Ουδέν σχόλιο».

Έκρηξη προκάλεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, θεωρώντας ότι η διαιτησία του Τάσου Κάκου, όχι απλά επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά ότι ο ίδιος αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή και τον προέτρεψε να εγκαταλείψει τη διαιτησία, χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες, όπως «…να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»!

Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ο Κερκυραίος ρέφερι και οι βοηθοί του επηρέασαν την εξέλιξη του ματς, θύμισαν το συμβάν με τον Ντιόγκο και τον Γκαρσία (σ.σ.: γροθιά του Ουρουγουανού στο στομάχι του Βραζιλιάνου) που είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Κάκο και μέσω επίσημης θέσης τους, ανέφεραν τα εξής:

«Για τη διαιτησία στο αποψινό παιχνίδι η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κ. Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά κι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Για όλα αυτά, αλλά κυρίως γιατί ο κ. Κάκος έφτασε σε σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία».

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από κάποιες… λυκοφιλίες»

Νωρίτερα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, μετέφερε δημόσια τα έντονα «ερυθρόλευκα» παράπονα για τον Κάκο:

«Ο Τάσος Κάκος θα πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του μετά την σημερινή του παρουσία. Σήμερα κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά εμείς τους παίκτες μας δεν τους προπονούμε για μποξ. Η φάση με τον Εντινγκά μου θύμισε ό,τι είχε γίνει με την Γκαρσία. Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Για μένα δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει από τον Ολυμπιακό αλλά από κάποιες… λυκοφιλίες που έχει αναπτύξει. Στο Κύπελλο περιμένουμε να γίνουν δύο ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός αντίπαλος και τον σεβόμαστε».

Κάκος: «Ουδέν σχόλιο»

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας ο Τάσος Κάκος αρνήθηκε να πει το παραμικρό για τα όσα ειπώθηκαν από τον Σάββα Θεοδωρίδη. «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ο καθένας», επισήμανε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024