Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο «Σίφο», χάνει το ματς με τον Άρη

Στο νοσοκομείο ο «Σίφο», χάνει το ματς με τον Άρη

Ξαφνικό πρόβλημα με το Γκόρντον Σίλντενφελντ προέκυψε στον Παναθηναϊκό και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ από το εντός έδρας με τον Άρη το Σάββατο. Ο έμπειρος παίκτης υπέστη οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι και από το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει για δύο-τρεις ημέρες ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.

Ξαφνικό πρόβλημα με το Γκόρντον Σίλντενφελντ προέκυψε στον Παναθηναϊκό και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ από το εντός έδρας με τον Άρη το Σάββατο.

Ο έμπειρος παίκτης υπέστη οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι και από το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει για δύο-τρεις ημέρες ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.

Το πρόβλημα με το Σίλντενφελντ δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, εν όψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Οι Καπίνο και Μπαϊράμι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ από την εξέδρα θα δουν την αναμέτρηση και οι τιμωρημένοι, Τριανταφυλλόπουλος και Λαγός.

Μετά την προπόνηση ο Αναστασίου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή. Πρόκειται για τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024