Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εσείς τρέχετε ΑΚΟΜΑ XP!» λέει η Microsoft στους χρήστες του 12χρονου OS

«Εσείς τρέχετε ΑΚΟΜΑ XP!» λέει η Microsoft στους χρήστες του 12χρονου OS

Η Microsoft θα σταματήσει να παρέχει υποστήριξη στα Windows XP στις 8 Απριλίου 2014. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο amirunningxp.com, ο οποίος υποδέχεται τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν XP με την βροντερή επισήμανση/επίπληξη ότι το λειτουργικό τους είναι παλιό όσο... ο άβακας και τους παραπέμπει στις προτεινόμενες μεθόδους αναβάθμισης στα 8.1.

Η Microsoft θα σταματήσει να παρέχει υποστήριξη στα Windows XP στις 8 Απριλίου 2014. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο amirunningxp.com, ο οποίος υποδέχεται τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν XP με την βροντερή επισήμανση/επίπληξη ότι το λειτουργικό τους είναι παλιό όσο… ο άβακας και τους παραπέμπει στις προτεινόμενες μεθόδους αναβάθμισης στα 8.1.

Επίσης, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι από τις 8 Μαρτίου θα εμφανίζονται αναδυόμενα παράθυρα στους χρήστες XP που έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση του συστήματός τους (Automatic updates). Στα pop-up οι χρήστες θα προειδοποιούνται για το τέλος που πλησιάζει.

Παράλληλα, εννέα ευαγγελιστές της Microsoft επιχειρούν να πείσουν τους υπεύθυνους ΙΤ σε επιχειρήσεις ότι κάνουν «λάθος για τα Windows 8.1». Επίσης, η Microsoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να διαθέσει μια δωρεάν ή εξαιρετικά χαμηλού κόστους έκδοση των «Windows 8.1 με το Bing».

Θέματα: Λειτουργικά Συστήματα

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024