Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αναρμόδια για Δώνη η Πειθαρχική της ΕΠΟ», λένε στον ΠΑΟΚ

«Αναρμόδια για Δώνη η Πειθαρχική της ΕΠΟ», λένε στον ΠΑΟΚ

Συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία του Γιώργου Δώνη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αιτιολογία πως προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για την μεταξύ τους διαφορά αγνοώντας το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Την καταγγελία, αντέκρουσαν οι νομικοί του «Δικεφάλου», με τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα να τονίζουν πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι αναρμόδια να κρίνει αυτό το ζήτημα, όπως έχει γίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. «Έχετε ποιότητα, αλλάξτε νοοτροπία», είπαν στους παίκτες Βρύζας, Τσιστιακόφ και Γεωργιάδης. Σταματόπουλος κι επισήμως.

Συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η καταγγελία του Γιώργου Δώνη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αιτιολογία πως προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για την μεταξύ τους διαφορά αγνοώντας το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Την καταγγελία, αντέκρουσαν οι νομικοί του «Δικεφάλου», με τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα να τονίζουν πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι αναρμόδια να κρίνει αυτό το ζήτημα, όπως έχει γίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού αναπτύχθηκαν επιχειρήματα για το αίτημα για υποβιβασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα κατατεθούν και υπομνήματα.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν βάσει ΚΑΠ την ερχόμενη Πέμπτη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφανθεί πως είναι αναρμόδια και θα παραπέμψει στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Παράλληλα, εκκρεμούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θεωρώντας μη σύννομη τη σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που αποφάνθηκε υπέρ του Δώνη.

«Έχετε ποιότητα, αλλάξτε νοοτροπία»

Με την επιστροφή όλων των διεθνών, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο Στρατηγικός Σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ παρουσίασαν στην ομάδα τον νέο προπονητή, Γιώργο Γεωργιάδη, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι δύο άνδρες εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες των παικτών και εμφανίστηκαν βέβαιοι πως η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων θα αλλάξει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Όλοι οι στόχοι βρίσκονται στο τραπέζι και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα στα ματς που απομένουν. Είναι απαραίτητο ο καθένας από εσάς να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να αλλάξουμε την κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων. Έχετε όλοι σας την ποιότητα να τα καταφέρετε, αρκεί να βγάλει ο καθένας από σας την προσωπικότητα και τη νοοτροπία νικητή.

Όλοι μας υπηρετούμε τον ΠΑΟΚ και έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε με τις επιτυχίες που μπορείτε να φέρετε στο Σύλλογο. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο», το μήνυμα των δύο.

Σταματόπουλος κι επισήμως

Η φημολογία που αναπτύχθηκε από χτες, σύμφωνα με την οποία ο Γιώτης Σταματόπουλος ήταν το φαβορί ν’ αναλάβει χρέη συνεργάτη του Γιώργου Γεωργιάδη, επιβεβαιώθηκαν κι επισήμως πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώτη Σταματόπουλου στη θέση του βοηθού προπονητή. Ο κ. Σταματόπουλος εντάχθηκε ήδη στο προπονητικό τιμ, πραγματοποιώντας σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιάδη.

Είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών της Κολωνίας και κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή -μεταξύ άλλων- στις ομάδες Κ18 και Κ20 της Εθνικής Γερμανίας και στον Πανιώνιο ως βοηθός του Έβαλντ Λίνεν.

Στους Κυανέρυθρους διετέλεσε και πρώτος προπονητής, όπως και στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, τον Τύρναβο και την Επισκοπή Ρεθύμνου και πρόσφατα στην Εσθονική Ταμέκα Ταρτού. Είναι γεννημένος στις 10.12.1972, μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά και είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας», καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024