Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί πήραν στα σοβαρά τον άνδρα που κάλεσε την Άμεσο Δράση για να ζητήσει βοήθεια επειδή χάθηκε στον -πυκνό από βλάστηση- κήπο του.

Τελικά, ο αυστραλός με το όνομα Τζέισον κατάφερε να κερδίσει την προσοχή τους και τελικά κάποιοι έσπευσαν στη διεύθυνσή του για να τον… σώσουν.

Mιλώντας στο ΝΤ Νews της πατρίδας του, ο άνδρας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν κατάλαβα και εγώ ο ίδιος πώς συνέβη. Βγήκα από το σπίτι μου γιατί νόμιζα ότι άκουσα ένα dingo (είδος λύκου που συναντάται στην Αυστραλία).

» Είχα πιεί λίγες μπίρες και επίσης ο σκύλος μου έμοιαζε ανήσυχος με το θόρυβο έξω. Αποφάσισα να βγω και μετά από λίγο δεν είχα ιδέα πού βρίσκομαι.

» Κάλεσα την Άμεσο Δράση, αλλά ο πρώτος που σήκωσε το τηλέφωνο μού είπε ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι επείγον. Ξανατηλεφώνησα και τη δεύτερη φορά ο υπάλληλος ήταν πιο ευγενικός και αποφάσισε να στείλει έναν αστυνόμο στο σπίτι.»

Ο άνδρας βρέθηκε περίπου 300 μέτρα μακριά από το σπίτι. «Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν έξυπνη ιδέα να περιπλανάσαι όταν νιώθεις ότι έχεις χαθεί.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ