Kάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία γιατί χάθηκε στον… κήπο του
Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί πήραν στα σοβαρά τον άνδρα που κάλεσε την Άμεσο Δράση για να ζητήσει βοήθεια επειδή χάθηκε στον κήπο του. Τελικά, ο αυστραλός με το όνομα Τζέισον κατάφερε να κερδίσει την προσοχή τους και τελικά κάποιοι έσπευσαν στη διεύθυνσή του για να τον... σώσουν.
Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί πήραν στα σοβαρά τον άνδρα που κάλεσε την Άμεσο Δράση για να ζητήσει βοήθεια επειδή χάθηκε στον -πυκνό από βλάστηση- κήπο του.
Τελικά, ο αυστραλός με το όνομα Τζέισον κατάφερε να κερδίσει την προσοχή τους και τελικά κάποιοι έσπευσαν στη διεύθυνσή του για να τον… σώσουν.
Mιλώντας στο ΝΤ Νews της πατρίδας του, ο άνδρας είπε μεταξύ άλλων: «Δεν κατάλαβα και εγώ ο ίδιος πώς συνέβη. Βγήκα από το σπίτι μου γιατί νόμιζα ότι άκουσα ένα dingo (είδος λύκου που συναντάται στην Αυστραλία).
» Είχα πιεί λίγες μπίρες και επίσης ο σκύλος μου έμοιαζε ανήσυχος με το θόρυβο έξω. Αποφάσισα να βγω και μετά από λίγο δεν είχα ιδέα πού βρίσκομαι.
» Κάλεσα την Άμεσο Δράση, αλλά ο πρώτος που σήκωσε το τηλέφωνο μού είπε ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι επείγον. Ξανατηλεφώνησα και τη δεύτερη φορά ο υπάλληλος ήταν πιο ευγενικός και αποφάσισε να στείλει έναν αστυνόμο στο σπίτι.»
Ο άνδρας βρέθηκε περίπου 300 μέτρα μακριά από το σπίτι. «Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν έξυπνη ιδέα να περιπλανάσαι όταν νιώθεις ότι έχεις χαθεί.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]
- Νίκολιτς: «Νιώθω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει τελειώσει με την Παρτιζάν»




